Palaver her i knaldhytten – vil jeg og ham bruge penge på et støjhegn eller Skagenshegn?

Vi får inden for få uger lille labrador, kæresten og jeg. Derfor tog vi os sammen til en ting, som vi længe har udskudt. Nu skal vi indkøbe 1 hegn , http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn, omkring vores grund. Sådan et hegn er jo en stor beslutning og ej et anlægsarbejde, ham og jeg liiige har fået gjort løbende med at vi er begyndt at komme ud og nyde haven og slæbe hjem af diverse ting til udesæsonen. Så her i weekenden må det altså være tid.

Det nytter ik at have baghaven som ikke har en form for hegn, nu jeg og kæresten inden for få dage modtager hvalp. Men så kommer det store spørgsmål om min mand og jeg ønsker et flot Skagenshegn , http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn, eller et mere skærmende og praktisk støjhegn , http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn, .

Jeg selv kan bedst lide det pæne Skagenshegn. Et Skagenshegn er klassisk & hvidt & måske liidt traditionelt. Det syner ik så højt, og den type hegn stemmer så tydeligt med mine forestillinger omkring rigeligt med kaprifolier ved vores hvide indhegning som vi kan få med et Skagenshegn.

Ham derhjemme ræsonnerer for støjhegn, som absolut er et vældigt praktisk hegn & som navnet antyder beskærmer mod støjgenerne fra den store vej, som ligger lige bag huset. Jeg forstår godt hans mange meninger om et støjhegn. Mere romantiske mig tænker bare at et hegn som det syner så højt og tæt. Det gi’r selvfølgelig også afskærmning fra de forbipasserendes indkig med den slags støjhegn. & mig der er glad for klatreplanter kan ozz godt sætte dejlige blomster den slags hegn.

Ville I gå efter et flot Skagenshegn eller i stedet det smarte valg i form af et støjhegn, i det tilfælde at I læsere lige som min kæreste og jeg boede klods op af trafikstøj og skulle ha’ hegn? Jeg og manden ska’ få besluttet os for det dælens hegn inden længe.