Panserglas iPhone. Moi gør iPhone 3 finpudset i f.a. skærmbeskyttelse i hårdført panzerglass

Ej så tilstødte modgangen en gang til. Simone + jeg skulle altså snuppe et styk selfie i buslinje 150s da vi skulle hjem fra filmaften hjemme hos Martin, & så taber jeg selvsagt min iphone 3 (som ikke havde skærmbeskyttelse [pavoscreen.dk/om-pavoscreen-skaermbeskyttelse] skabt i panzerglass [pavoscreen.dk/panserglas/panzerglass]). dropper jeg ikk blot telefonen. Nej mobilos mødte noget spidst skærmen lige ned. Vi holdt vejret samtidig. Undertegnede tog iphone. Ak iPhone 3 op og skærmen var blot ødelagt, nok på grund af min iphone 3 ik’ var dækket med skærmbeskyttelse. Var I klar over, at man har mulighed for at anskaffe stærkt skærmbeskyttelse skabt af panzerglass/panserglas til iphone [pavoscreen.dk/panserglas/til-iphone]? Ps how staver jeg til panzerglass/panserglas til iphone? Det anede jeg ik, at jeg kunne gøre, meeen undertegnede erhverver mig nu skærmbeskyttelse lavet af panserglas til iphone – Telefonen skulle ankomme med pakkeposten fredag.

Undertegnede fandt og bestilte den på en online side med holdbart pazerglass der giver skærmbeskyttelse. Lille mig tænkte overhovedet ikke, at vi kan vælge panserglas til iphone. Det er hundrede procent usynligt og fint og desuden kan den skærmbeskyttelse af panzerglass gøre, hvordan man helt ubekymret kan placere iphonen i lomme med med nøgler og andet uden belastende case til at beskytte.

Hurtige jeg ku’ selvfølgelig google en kende på reparation mobilos, meeen jeg foretrækker at købe et stk fabriksny panserglas iphone, på grund af at telefon undertegnede havde var faktisk en 3’er (helt uden skærmbeskyttelse). Så et stk fabriksny tlf & panserglas til iphone nok være en rigtig god pengeinvestering, især pga lille jeg tager til Tyskland lige straks for at tage et semester og gerne vil kunne være med i det hele på en ny mobil – beskyttet med panzerglass skærmbeskyttelse.

Derfor er jeg super jubelglad på grund af den køb af skærmbeskyttelse i panzerglass/panserglas iphone mobil.