Planer om informativ kulturrejser – f.eks kulturrejser andalusien

Jeg arbejder som en sindssyg med det henseende at få råd til at drage et styks lærerig kulturrejse. Undertegnede har mange fantasi rejse bestemmelsessteder, for eksempel Malaysia og Toronto. Men allermest har undertegnede søgt efter kulturrejser » http://www.hjertingrejser.dk/spanien, andalusien. Undertegnede dyrkede spanskundervisning i gymnasietiden og dykker fortsat dybt i spansk sprog og kultur. Jeg har optimalt 28 dage, forud at rejsen må gå hjem og opstarte min bachelor, men mange kulturrejser er rigtig lange. Så kulturrejser andalusien » http://www.hjertingrejser.dk/kulturrejser-andalusien, der varer omkring 4 uger må være godt.

Jeg har opdaget en arrangør af kulturrejser som sammensætter kulturrejser andalusien på en uge – 4 uger. Optimalt. Ved en otteogtyve dages kulturrejser kan jeg formå at lære en masse. Mens det ikk er kulturrejser hen over et halvt år, der stiller krav til at jeg sørme ska’ betale abnormt meget – og muligvis bliver homesick eller evner at blive lidt ene og alene. Undertegnede er heller ikk så rutineret til at finde spritnye venner.

Til min mentalitet er kortvarige kulturrejser må være upåklagelige. Jeg vil bare bestemme mig for den bedste af de adskillige kulturrejser andalusien samt hvilke datoer som passer, så undertegnede vender til byen og opstarte studiet til lærer . Undertegnede glæder mig utroligt vildt og taler om kulturrejser med alt og alle. Jeg oplever sgu en hel del, der tænker på kulturrejser Andalusien eller Asien eller i Mellemøsten. Lidt sjovt.