Plastkasser, der er praktiske til opbevaring og transportering, praktiske termokasser og palletank tænkt til børnearrangementer

Solide plastkasser (http://www.dtemballage.dk/produktinformation/plastkasser.aspx) til blandet oplagning har undertegnede i et stykke tid måtte undvære. Jeg har tillige behov for termokasser (http://www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastkasser/termo–koelekasser/termokasser.aspx) til at transportere diverse ting i virksomheden. Forleden fik jeg faktisk samtidig tanker om at benytte en palletank (http://www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastkar/ibc-palletanke.aspx) med tap, til at tage med ud til børnearrangementer og medbringe læskedrikke. Så nu opstøvede researchende mig en god hjemmeside, som afsætter termokasser, palletank samt plastkasser og bestilt det hele.

Plastkasser tilbydes i adskillige længder og bredder og kasserne er super gode til transport og opbevaring af bl.a. fisk, kød og grøntsager. Man kan for eksempel få plastkasser der kan foldes, som så ikke fylder det store, hvis de er foldet sammen. Sådanne plastkasser har praktiske mig gået efter.

Termokasser skal jeg anvende til eksempelvis til at holde maden varm, mens jeg er ude at køre og transportering af kolde fødevarer. De termokasser overvejende mig har fået mig er et godt lukkemulighed og en praktisk størrelse .

Den nyvalgte palletank opbevarer rengøringsmidler, læskedrikke og regnvand. Jeg husker nogle der samler regnvand i deres palletank, men min plan er, at den f.eks. må være praktisk til saftevand, når jeg tuller ud til markedarrangementer. Det kunne tænkes at jeg også skulle have bestilt et styk palletank til havens regnvandsindsamling.