Prøv sabbatår højskole, find dine skjulte evner samt få venner som varer for evigt

Mon en af jer har gode erfaringer med et kursus i personlig planlægning og effektivitet? Jeg er ganske travl på grund af mit arbejde, bloggen, venner og fritidsaktiviteter for tiden. Kanske en slat for busy. Faktisk kan jeg mærke at distræte mig mister mit overblik, fortrænger at prioritere hvad jeg skal bruge min tid på og på samme tid falder i tidsspildere så som Instagram og Facebook. Det er så vidt jeg ved meget kendt for mange. Dog havde jeg aldrig skænket det en tanke, at det er muligt at ændre på det før jeg hørte om at man kan komme på kursus i personlig planlægning og effektivitet. Den slags et kursus i personlig planlægning er da netop som noget for mig.

Personlig planlægning og effektivitet er ikke et emne, moi har taget mig tid til at sætte mig ind i. Men ved research syner det som om, at det er solid tid brugt på at blive klog på personlig planlægning hvor jeg kan være bedre til at prioritere. Faktisk har min bedste veninde Rita og undertegnede scoret os plads på et kursus i personlig planlægning og effektivitet. Begge to trænger vi til at lære at vælge prioriteringer og kende forskel på ting der er vigtige for os og så tidsrøvere. Det bliver fedt at gå i dybden med personlig planlægning – det kan jeg såvel gøre brug af privat og på job.