Selskabet har funderet over: hvad koster en tilbygning når man iberegner alle poster!

Vi kan føle, at det er tid til, at min gemal og jeg flytter i et arkitekttegnet hus [www.bimdesign.dk/privat1]. I lang tid har min bedre halvdel og jeg følt os hjemme i en forholdsvis bitte beboelse inde i Hellerup by. Men nu er tiden inde til, at vi vil have rede i et hus. Drømmen om det hænger uden tvivl også sammen med, at vi påtænker, at der ik går virkelig lang tid, før vi vil have nogen miniudgaver af os selv! Vi stræber efter et arkitekttegnet hus, da kæresten og jeg har den mening, at den type huse er de flotteste. Men også af den grund, at vi ved, at en ombygning ligeledes på ingen tid er dyrekøbt. Vi har længe været i tvivl om: hvad koster en tilbygning [www.bimdesign.dk/m2-priser] i grunden? Men nu har vi analyseret dét, og begriber, at en ombygning på ingen tid bliver dyrere end et arkitekttegnet hus, hvori vi selv kan få lov til at beslutte alle detaljerne. Det har været en fælles drøm i længere tid at leve i et arkitekttegnet hus.

Om ik så længe besøger vi arkitekten, som bliver betalt for at udforme et såkaldt arkitekttegnet hus til os. Og min udkårne og jeg har med os selvfølgelig samtlige af vores idéer, og så må vi se, hvad, der kan blive til virkelighed. Det handler selvfølgelig også om, hvor mange moneter, kæresten og jeg er klar til at spendere på et arkitekttegnet hus. Men som allerede nævnt, havde min bedre halvdel og jeg allerede tjekket, hvad en ombygning sniger sig op på, & dét ville mindst løbe op på de samme penge som et arkitekttegnet hus. Min udkårne og jeg har ydermere tjekket: hvad koster en tilbygning når man inkluderer alle udgifter, der kan opstå. & det er op imod akkurat så pebret, som både en ombygning samt et arkitekttegnet hus. Derfor er vi 100 procent sikre på vores ide om et arkitekttegnet hus. & vi kan bestemt ikke vente med at invitere venner og familie hjem til os. Og vi er jublende over, at et fantastisk liv med små mini-udgaver af os selv skal begyndes i et stort arkitekttegnet hus!