Sexlegetøj og en ny dildo

Min kæreste og mig vil gerne have erotik ind i vores parforhold, så vi har været sammen inde i en forretning med sexlegetøj og købt noget forskelligt legetøj, blandt andet en splinterny dildo, som kan hjælpe os med at få vores gode sexliv igen. Ej specielt tit er det, at vi har sex, og idet vi langt om længe har, så føles det en anelse monotont, og af den årsag vil vi forsøge at bruge noget sexlegetøj, så vi kan få sexlysten igen. Det eneste sexlegetøj, som vi indehavede i forvejen, var en dildo, der ikke en gang duede mere. Min kæreste elsker egentlig erotik, men han har haft så travlt på jobbet, at sexlivet ikke er hvad det har været. Faktisk har han, så længe jeg har kendt ham, været glad for forspillet, og han nyder at kigge på mig, mens jeg masturberer med en dildo, inden at vi skal have sex.

Her for nylig da vi var inde i shoppen, som solgte sexlegetøj foruden anden erotik, anskaffede vi os en del varierende ting og sager. Vi købte ting til ham plus noget til mig, som blandt andet en dildo, såvel som ting, vi begge to kan nyde. Det var ret sexet at kigge på sexlegetøj med min kæreste, og vi fik egentlig lyst til med det samme at tage hjem for at have sex.

Vil I vide noget? Det gjorde vi!