Slut med Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus

Er Fyns hf-kursus, Hf Odense eller Hf Fyn noget for en af mine læsere

Måske har nogle af jer læsere allerede tjek på, hvad du har lyst til at læse til. Det er en mulighed, at du håber på at blive sygeplejerske, pædagog eller politibetjent, eller det kan være, at du går fokus efter et samfundsfagligt studie på Odense Universitet.

Uanset hvilke drømme for dit fremtidige job, du gør rundt med, er jeg overbevist om, at Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn giver dig det bedste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu skal jeg studere til folkeskolelærer på seminariet, og jeg er overbevist om at jeg kommer ind.

Er du stadig lidt usikker på, hvad du har lyst til at arbejde med om nogle år? Det vidste jeg heller ikke, da jeg blev færdig med folkeskolen. Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn giver mulighed for et par år til at finde din rette hylde. Så skal du nok komme det nærmere.

Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn – Opfyld fremtidsdrømmen

Går du ud af folkeren til foråret, og vil du studere på en HF på Fyn med rigtig mange valgmuligheder? Når du gennemfører din Hf på Fyn hos Fyns hf-kursus, HF Fyn eller Hf Odense, kan du gå efter den til nøjagtigt den studieretning, som du vil ind på! Det gjorde jeg.

Som noget ekstra ved siden af den almindelige Hf med valgfag på A, B & C-niveau, tilbyder Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus nemlig linjerne: Sproglig hf, politilinjen, pædagoglinjen plus Naturfags- og sundhedslinjen. Disse linjer er faktisk skræddersyet så du bedst kan forberede dig til drømmestudiet.

Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn adgangskrav

Vil du gerne at tage din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du først opfylde en hel række adgangskrav. Afslutter du folkeren til juni, skal lærerne beslutte, om du på nuværende tidspunkt er klar til starte på en HF eksamen. For nogle er det nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan tage Hf-en hos Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense. Det var jeg nødt til overhovedet ikke så nederen, som det kan lyde.

Er du gået ud af folkeskolen for længere end end et år siden? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn så måler dine personlige og faglige kvalifikationer.

Det klarer I nemt, så I kan komme på Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus og gå i mine fodspor