Søvnen forbedres via nyt havehegn i form af samknyttet afskærmende lydhegn og raftehegn

Mangel på lydhegn (http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn) har egentligt frustreret mig. For Med mine tøser bor mor her ud til et stk sindsygt buldrene motortrafikvej og er virkelig ovenud forstyrret over tidligt om morgenen af støj fra busser og lastbiler. Så nu er det tid til et lydhegn. Moi havde ej tidligere haft viden om lydhegn – andet end den slags der er monteret op til motorvejen. Men som ejer af en have kan man klart ok nemt erhverve sig den slags havehegn (http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn) kombineret med lydhegn. Jeg er lykkelig.

Et lydhegn udformet et raftehegn (http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn), er præcis det, jeg ska’ have. Jeg mener at det look ligner et naturligt og rustikt havehegn, som falder rigtig fint til husets stil med en lidt tilgroet have. Et lydhegn har en hvis højde så jeg og tøserne omgår vue’et til vejen. På samme tid ser raftehegnet lækkert ud med det flotte træstolper. Døtrene og jeg bli’r glade for det nye havehegn .

Jeg vil placere flere stedsegrønne planter tæt ved grundens dugfriske havehegn. Heldigvis har vi en række birketræer, der samtidig kommer til at give en smule modstand til grundens nye raftehegn. Moi glæder mig til det nye lydhegn og forhåbentligt ku’ leve hvor der ikke er trafikstøj. Lydhegn , aaah mine morgener bliver så gode. Mit projekt havehegn begynder med eftersøgning af en sammenkobling af lydhegn og raftehegn her til aften. Hvis jeg er heldig kan jeg måske begynde straks om 2-3 dage.

.