Spæd passion når det gælder aflæsning af energimåler og varmeregnskab som husejer

Der er sørme adskillige pludselige regninger når du flytter i hus. Dér er mig + manden nu her 5-6 måneder efter vi er rykket ind I gang med at konstatere. Min søde husbond interesserer sig særligt for vores hus’ varmeregnskab - www.ista.dk/serviceydelser/vand_og_varmeregnskab/index.html – og ud af det blå bliver aflæsning - www.ista.dk/produkter/aflaesningssystemer – af husets energimåler - www.ista.dk/produkter/energimaalere – en begivenhed, min mandgår op i. Energimpåler, går I op I det?

Steen ævler løs omkring aflæsning af hans energimåler, og min husbond følger med i families varmeregnskab. Selv er jeg jo bevidst omkring at aflæsning og et blik på varmeregnskabet er godt for den fælles økonomi. På den anden side vil jeg godt mene, at det hurtigt kan være de sparede 2300 dkk værd at have en lunere stuetemperatur og på den baggrund være lidt indefferent over, i hvilken grad husets energimåler kører og dejlige tyve c trækker tallene op varmeregnskabet.

Min mand og jeg er nok typiske ægtefæller, hvor undertegnede ikk kæler for varmeregnskab, energimåler og aflæsning og i stedet render & kører lidt op for radiatoren samt tænder miniovnen 20 min før, hvis jeg vil bage focacia. I mens min mand så går og skruer en del ned, sikrer den nøjagtige aflæsning af energimåler, bruger altid eftervarmen plus styrer husets varmeregnskab med kyndig hånd. Husbonden udbassunerer bl. andet hvordan jeg frossenpind både kan anskaffe mig ture i sauna og uldent undertøj med de gryn, ham og jeg kan spare. Ih jeg hader når han har ret.

Sidste år da undertegnede havde min hverdag i single lille lejlighed vidste jeg ikke ret meget om varmeregnskab. Ligesom aflæsning af energimåler blot var noget jeg karede, de par gange om året jeg i postkassen fik brev fra Dong. Her i huset er manden begejstret for at vi skal eje et stk nøjagtig energimåler og arbejde på at barbere vores varmeregnskab + energiforbrugfra en skala F til B eller A.