Splinternye væg til væg tæpper? Gå på jagt efter det optimale match til dit hus

Blive enige om, hvorvidt vi skal have væg til væg tæpper , http://www.jemtex.dk/taepper/vaeg-vaeg-taepper.html, , http://www.jemtex.dk/taepper.html, eller gulv samt tæpper, kan vi, min mand og jeg, ej. Min mand vil gerne have nogle væg til væg tæpper, på grund af at de får det til at se hyggeligt ud, men jeg kunne godt tænke mig gulv & tæpper, af den årsag at jeg synes, at det er kønnest. Desuden mener han, at vores børn ej kommer til skade ligeså hurtigt, når de fjoller rundt, såfremt vi får væg til væg tæpper. Min kæreste og jeg er i gang med en omfangsrig renoveringsopgave derhjemme, men vi er stødt på et problem.

Min mening er dog stadig, at min fyr og jeg burde anskaffe gulv og tæpper, pga. at det da slet ikke er meningen, at vores unger skal lege så voldsomt indenfor. Det er da altid noget, at vi, mig og min fyr, er enige om valget af liftgardiner [http://www.jemtex.dk/liftgardiner]. Mit håb er, at vi også snarest kommer til at blive enige om vores tæppe-problem. Vi har jo også et væld af andet end tæpper, vi skal nå, af den grund at vores stue såvel som soveværelse nemlig skal fornyes.

Vi vil fx købe spritnye liftgardiner, af den årsag at vores nuværende gardiner er særdeles nedslidte. Nogle spritnye liftgardiner ser jeg frem til at få. Formentlig kommer de splinternye liftgardiner til at være i lyse farver, så rummet ikke vil blive så sort, selvom gardinerne er trukket ned.