Stor begejstring for min tjans med underholdning til børnefødselsdag, mobildiskotek eller musik til bryllup

Jeg har virkelig gang i mine bestillinger i øjeblikket. Der skal udpeges underholdning til børnefødselsdag til et styks pige på 7 og bookes musik til bryllup – og måske et styk mobildiskotek. Det giver ro at få masser af eventreservationer.

Det er en skælmsk arbejdsopgave at ordne underholdning til børnefødselsdag. Det er Olivia der har fødselsdag og barnet drømmer om underholdning til børnefødselsdag, og hun virker rigtig pjattet med Disney-frozen og i weekenden tager tøsen i skøjtehal. Så noget underholdning til børnefødselsdag med et tema med is virker absolut praktisk. Isskulpturer, en snemand eller måske oven i købet én, som synger Lad det ske. Evt. også noget med nogle fine fletningefrisurer. Plus et stk skøjtepige. Forslag til underholdning til børnefødselsdag mangler ik.

Jeg påtænker konkret at kombinere spillemændene med et styks mobildiskotek til musik til bryllup. Fordi der til festen deltager temmelig mange unge i aldersgruppen seksten til seksogtyve år og samtidig ankommer der virkelig mange der er over 75, og jeg ved at sådanne grupperinger ik så tit er nemme at forbinde musikmæssigt uden brug af mobildiskotek. Musik til bryllup er hyppigt forbundet med eksempelvis jazzmusik og swing eller fx Himmelhunden & Kim Larsen. de yngste mere kunne ønske et mobildiskotek så de kan lytte til nutidens dancehits – gladeligt sammensat med heavy bas samt diskolys. Det er ikke 100 % bydende nødvendigt med sådan er mobildiskotek som tilføjelse til musik til bryllup, så fremt ungdommen kan finde glæde ved 50’er swing eller rock’n'roll fra 70erne. Men andre gange har jeg sørme haft overraskende god erfaring hvor jeg har sammensat mobildiskotek med traditionel musik til bryllup.