Stor-shopping akkompagnieret af min bror af iphone 5 glas/iphone glas & iphone 4 skærm reparation

Jeg drattede min telefon ud af hænderne for nogle dage siden mens jeg stod og fotograferede. Så både storebror & jeg mangler nu hhv. iphone glas - pavoscreen.dk/panserglas/panzerglass – 5/iphone glas til hans smartphone og så en gang reparation af iphone 4 skærm - pavoscreen.dk/panserglas/panserglas-til-iphone-4s – til mig samt nogle mobilkabler. Det er et par gange sket at klodsede mig har tabt mobilen på gulvet uden problemer, men her forsiden holdt min iphone 4 skærm ikk. Hvor uheldigt.

Det er jo virkelig smådyrt, den slags restaurering af iphone glas. Derfor er en iphone 4 skærm reparation som jeg ser det, det bedste for mig. Jeg var lige ved at gennemtænke, hvorvidt moi bare havde mere ud af at erhverve mig et styks sprit ny smartphone med lækkert og ikke slidt iphone 5 glas - pavoscreen.dk/panserglas/panserglas-til-iphone-5s – . Men jeg har ik engang penge så jeg kan købe en ny og jeg er desuden glad for min iphone 4.

Holgers iphone glas syner stadig fint. Men herren påtænker at investere i iphone 5 glas medfølgende solidt panzereffekt, så han kan omgå samme uheld som med undertegnedes iphone 4 skærm. Jeg ku’ drømme om, at jeg ligesom min bror bare valgte panser iphone glas før smartphonen dumpede på brostenene. Men jeg fornøje mig over, at han nu scorer sig iphone 5 glas til sin – og tilbyder mig middag som tak for for den anbefaling.