Tagrens, facaderens, fliserens og algebehandling tag – sådan får du tag, facade og fliser til at skinne

Algebehandling tag - alge-stop.dk/algebehandling – og tagrens

Forår og tidlig sommer er højsæson for tagrens og algebehandling tag. Tag gerne kontakt til en faguddannet virksomhed, for det vil være en vanskelig affære at være højt oppe og klare tagrens alene. Det kan være, at du tænker, om man ikke bare kan ignorere det, men algerne skal helst fjernes, idet alger udvikles til mos og medføre sprængninger i frosten. Endvidere vil jævnlig algebehandling tag og tagrens øge tagets holdbarhed.

Fliserens - alge-stop.dk/rens-og-impraegnering-af-fliser –

Lider du af flisepest og beskidte, fedtede fliser så køb fliserens. Brug fliserens og ordn jobbet selv via vandtryk eller miljøvenligt knofedt – eller slip for byrden og bestil prof mænd til at klare jobbet hurtigt og effektivt. Det er klart mest ukomplicerede, for gør du arbejdet på egen hånd, er det godt at være opmærksom på ikke at komme til at rense fugesandet væk, såfremt man højtryksrenser med vand. Og knofedt er jo altid særligt byrdefuldt at jobbe med på trods af den god pris/liter.

Facaderens - alge-stop.dk/rensning-af-facader –

Vil du have en renset facade, som ser ud som da den var ny, så er facaderens løsningen. Er facaden hærget af graffititags er facaderens ligeledes løsningen . Du kan overveje at gøre opgaven på egen hånd, men såfremt du ikke er varsom risikerer din facaderens at spolere facaden. For eksempel kan sandblæsning eller kemisk behandling affarve og udelægge facaden. Sandblæsning kan gøre murværket mere ru og modtagelig for ny snavs, ligesom kalkede murværk ikke tåler kemisk facaderens. Så søg den rigtige hjælp eller betal dig fra at få jobbet udført af kompetente personer, så arbejdet bliver ordnet effektivt og ordentligt.