Tilmeld dig højskoleophold ved højskoler proppet med sport, dans, musik og kreative fag

Overvejer du højskoler? Jeg filosoferede over længere tid over, hvorvidt højskoler ille opleves som noget generte mig villr kunne li’, men her imens mit højskoleophold lige er afsluttet så kan jeg allerede ræssonnere, at det har været skønt. Der foreligger en del anderledes højskoler med timer. Jeg havde fag i bl. andet, mens øvrige højskoler tilbyder højskoleophold der fokuserer på teater, fotografi eller sport – som efterskoler.

Da undertegnede var i niende og et år på efterskole var cool turde jeg ikke tage på efterskole. Men efter gymnasiet har et højskoleophold levet op til samtlige forventninger. Tydeligvis findes der undervisning men højskoler er så overhovedet ik som gym. Man hygger sig på et højskoleophold og ingen skal til eksamen til sidst. Et mega privilegium ved højskoler, ifølge mig.

For dig som at der er i tvivl om, hvad du vil så er højskoler funktionelt. Eller for unge som at der gerne vil have et pause-år og foretrækker højskoler end arbejde. Man kan sagtens tage både fritidsjob & højskoler. Selv tog jeg dog på højskoleophold uden job ved siden af. Luksus.