Tøjmærket Marmar er en optimal kvalitet, der holder til verdens ende…

Vores afkom er jordens beståen. Det er en sætning, der jævnligt bliver erklæret. Sætningen kan udnyttes til at argumentere for, at alle skal passe godt på afkommet. Det betyder mange sager, eksempelvis, at deres rettigheder som ikke-voksne bliver respekteret. Flere internationale organer er blevet oprettet med dette isolerede øjemed som grundlag, men rettigheder for børn kan involvere adskillige ting.

Børns menneskerettigheder kan desuden inkludere retten til beklædning af betydelig kvalitet, & det er specielle børnetøjsbrands en garanti for, som Marmar - www.smaahjerter.dk/boernetoej/marmar_1853.html – , Esp no 1 - www.smaahjerter.dk/boernetoej/espno1_1821.html – , Mueslii, Petit Crabe, Mp Strømpefabrik - www.smaahjerter.dk/boernetoej/mp-socks_1984.html – , Ida Ising etc. Sådanne mærker er hver og en en garanti for for god kvalitet. deler.

Når højtiden står for døren, plager vores afkom om specifikke mærker – henholdsvis Marmar, Esp no 1, Mueslii, Petit Crabe, Mp Strømpefabrik, samt Ida Ising. Det er herfor bestemt ikke en overraskelse, at skuffelsen er koloenorm, i tilfældet af, at begæret ikke honoreres!

Altid når min familie tager udenlands, misbruger vi jævnligt okkasionen til også at skaffe tøj til de små pus. Det skyldes, at gode tøjmærker, som for eksempel Marmar, Esp no 1, Mueslii, Petit Crabe, Mp Strømpefabrik og Ida Ising hyppigt er mere prisbillige sydpå end i danske forhandlere. Endvidere præfererer vi at shoppe på internettet, da der tilmed hér kan findes gode tilbud at komme efter.

Finanskrisen har for flere betydet et budget, hvor tøj måske ikke bliver anset lige så vigtigt som for eksempel mad. Men det er værd at medtænke, at tøjmærker, som eksempelvis Marmar, Esp no 1, Mueslii, Petit Crabe, Mp Strømpefabrik, samt Ida Ising er af formidabel kvalitet. Det medfører, at tøjet har en langstrakt livslængde. Det formoder jeg generelt, erstatter den ofte højere takst. Vi efterstræber det ypperste for vores små pus, & derfor køber jeg tøj til børnene i god kvalitet. Lyspunktet ved disse mærker er også, at tøjet er lavet under optimale omstændigheder. Det medfører, at vi kan sige til vores rollinger, at deres elskede tøjmærker – Marmar, Esp no 1, Mueslii, Petit Crabe, Mp Strømpefabrik, samt Ida Ising – holder af deres arbejdsmænd. Det har en værdi i sig selv, men på samme tid underviser vi ligeledes vores rollinger om afgørende samfundsforhold. Vores rollinger glemmer ikke, at tøj ikke gror på træerne, men er et billede på en værdi, som børnene derfor må sætte pris på. Når vi indkøber tøjmærker såsom Marmar, Esp no 1, Mueslii, Petit Crabe, Mp Strømpefabrik, samt Ida Ising, får jeg med i købet en pletfri samvittighed, og det er ej at nedvurdere…