Ud med tobakken i lejligheden så nu begynder han på at benytte e-væske bland selv der vidst hedder five pawns bland selv e-væske

Jeg har over længere tid dalret rundt & stukket til ham derhjemme om, hvorvidt han ikk ku’ droppe at ryge. Ham min kæreste har prøvet ganske mange gange, men stoppet med cigaretterne er ganske vanskeligt for manden. For tiden kom vi frem til et stk forsoning: damp-cigaretter med brug af såkaldt bland selv e-væske - http://www.e-trekk.no/e-liquid–e-juice/e-vaeske-bland-selv/ – der vidst nok er kaldet five pawns - http://www.e-trekk.no/e-liquid–e-juice/e-liquid-five-pawns/ – . Det er sandelig temmelig velduftende.

Mig og kæresten har forstået at e-cigaretter skulle være en bedre ting helbredsmæssigt plus desuden så hørmer vores stuer ikk mer’ af cigaretter. Kærestens e-væske bland selv fra five pawns kommer med en hel masse smage og dufte af fx frugt. Den lugt værdsætter jeg. Selvom manden kun nød sine cigaretter udendøre i haven, så var dunsten altid i hans skæg og tøj.

Min kæreste har fået fortalt om five pawns bland selv e-væske fra en arbejdskollega. Sådan noget bland selv e-væske er virkelig praktisk, fordi min kæreste vidst nok selv kan trappe langsomt ned på mængden af nikotin med sådan noget e-væske bland selv af brandet five pawns. Modsat bland selv e-væske vil det jo vær’ svært at beherske ved brug af plastre. Samtidig har han ved rygestop savnet oplevelsen ved at have en cigaret mellem fingrene. Med five pawns bland selv e-væske ku’ min kæreste selvstændigt kontrollere det med indholdsstoffer, smage og styrken af nikotin, plus ved brug af five pawns kommer han vidst udenom en stor del af de farlige indholdsstoffer fra cigaretterne. Vældigt fint med e-væske bland selv, idet moi håber jo på at have mn kæreste rask og rørig længst muligt.

Så efter vennens anbefaling hygger jeg mig med min egen uvane der går på slik fra bland-selv området & så nyder han sin bland selv e-væske. Dét joker vi ganske meget over.