Udestuer eller terrasseoverdækninger? Opdag din yndlings

Dét som repræsenterer henrykkelse for mig i min dagligdag, er ik nødvendigvis dét samme, som for andre folk, & mennesker er ej ens. Jeg synes at den kendsgerning er vigtigt at huske på, når vi møder folk, der ikke besidder vores livsform. Siden jeg var et lille pus har jeg været ekstremt opslugt af hvordan vi indretter os.

I min herlige familie er vi fantastisk mange der driver egen virksomhed. At være vores egen chef holder samtlige af os af. For min familie er det et livsnødvendigt kick at have muligheden for at bygge en forretning op fra bunden, & se den blive selvkørende. Min bonkammerat ejede sin egen virksomhed, der voksede sig stor gennem salg af udestuer, foldedøre, pvc vinduer » http://www.win-door.dk/pvc-vinduer,, terrasseoverdækninger » http://www.win-door.dk/terrasseoverdaekning,, udendørs skydedøre » http://www.win-door.dk/vinduer-og-dore/folde-og-skydedore, samt plastdøre. Som bitte barn erindrer jeg med skarphed, hvordan jeg holdte af at komme i hans butik.

Jeg syntes, at det var tankevækkende at analysere samtlige af de forskellige ægtepar, som gæstede hans butik. Efter at jeg har brugt virkelig mange stunder i hans butik, som afhændede udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre samt plastdøre, oplevede jeg, at der findes utallige forskellige forestillinger om det mest givende liv. I løbet af min opvækst, hvor jeg tit var fascineret af folks valg af for eksempel udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre samt plastdøre, fattede jeg, at menneskenes konsumtion afspejler vores dybeste værdisæt.

Hans firma solgte et kolossalt udvalg af udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre samt plastdøre. Dét muligvis kan stå som forklaring på hvorfor, at langt hovedparten af alle kunder spenderede adskillige timer i gesjæften, for at udvælge akkurat de køb, de ønskede sig. Jeg kunne af den grund også spendere flere timer på at digte historier om de mange mennesker, og dagdrømme om, hvorledes de var som mennesker… Og sådan blev min nysgerrighed overfor det menneskelige sind anlagt…