Udklædningstøj og andet til udklædning opmuntrer til sjov og spas

Jeg var fan af diverse ting med udklædning. Jeg var som udgangspunkt et eller andet hittepåsomt til fastelavn, og mor og jeg sammensatte en del af mit udklædningstøj med fri kreativitet sammen med diverse købt gear. Kreativiteten med udklædning og en kasse med blandet udklædningstøj går jeg efter give videre til min datter..

Det er monotont, hvordan vi gradvist undgår udklædning. Festglade mig har efterprøvet at foreslå fest med udklædning, men langt under 50 % ankom i udklædningstøj, og det var sgu lidt fesent.

Jasmin har to års fødselsdag den kommende måned, og er så småt ved at udvise tegn på interesse for udklædningJeg glæder mig til at spolere ungen med udklædningstøj og se hende give den som fe eller farlig tiger. Jeg vurderer snart hun skal have sig udklædningstøj med noget tylskørt. Der er stor optagethed af ballerinaer, og udklædning som klokkeblomst/ballerina/fe/prinsesse/ballerina/klokkeblomst regner jeg bestemt med præcis er bomben. Min venindes to børn på 4 år elsker også udklædning. Hun har været mega sød at hun beholder det bedste af ungernes udklædningstøj, og det får jeg, når lillepigen kan passe det.