Undertegnede er kommet på håndboldefterskole

For en måned siden rykkede undertegnede på en super håndboldefterskole . Og efterskoleopholdet overskygger alle håb. Jeg var en smule spændt for, hvorvidt jeg ville kunne lide at være på håndboldefterskole. På det tidspunkt jeg i starten ankom var jeg lidt tøvende. Men alle havde det jo nøjagtigt på samme måde. Min gang-veninde Maja spiller ligesom mig efterskole håndbold, og der kan hende og jeg træne sammen. Det gjorde det trygt i starten. Nu har jeg især lært dem at kende, der ligsom jeg selv træner på håndboldefterskole . Skolen har over 87 unge i alt, ja jeg har ikke styr på navnene på samtlige .

Min hverdag på håndboldefterskolen

På håndbold efterskole står enhver op før 07 … fordi vi skal jogge ! Jeg kan bedst lide at indtage morgenmad under min dundyne i langsom stil. Efter løbeturen serveres der til gengæld øko morgenmad. Efter det går vi til almindelig matematik og dansk-undervisning. Henaf timerne fra 14-16 er jeg af sted til efterskole håndbold. Samtlige unge på håndbold efterskole & de øvrige linjer indtager mad kl 6. Bagefter skal alle slappe af i vores værelse en lektietime. Det er egentligt super lækkert at få en stilletime, hvor man ved at vi alle slapper af og laver lektier. Anna og jeg ved ikke, hvornår lektierne ellers skulle blive lavet. En stor del af dagen er vi til dansk og matematik eller efterskole håndbold og derefter hænder der altid underholdning. Folk på gangen viser fotos, vi fejrer fødselsdag for én som vi bor på gang med, vi spiller EGO, slapper af til film, øver lancie og pludselig har en af de andre lige lavet en gæt og grimasser leg. Timen med stilhed er næsten dén periode, hvor jeg bare slapper af og laver lektier og er alene.