Undertegnede glæder mig til levering af termokasser, plastkasser og IBC palletank

Over længere tid har mor her haft behov for lidt praktiske og robuste plastkasser til diverse deponering. Jeg kan endvidere bruge termokasser til transport af mad i firmaet. I mandags fik jeg en ide om at bruge en IBC palletank , http://www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastkar/ibc-palletanke.aspx, med tap, til at tage med til firmafester med drikkevarer i kæmpe mængder. Heldigvis fandt jeg en rimelig webshop, som markedsfører plastkasser, termokasser samt IBC palletank hvor jeg bestilte det hele.

Termokasser tilsiger jeg at bruge til f.eks til at i mens jeg som selvstændig er ude at køre og transportering af kolde fødevarer. De termokasser undertegnede fik mig har en praktisk størrelse med lukkemulighed .

Den nye IBC palletank opbevarer regnvand, fødevarer og rengøringsmidler. Mange som opsamle regnvand i deres IBC palletank, men planen for mig er, at den eksempelvis vil være fortræffelig til læskedrikke, til når vi ska’ afsted til større arrangementer. Det er værd at overveje at jeg ligesom mine bekendte burde købe et styk IBC palletank til havens regnvandsindsamling.

Plastkasser tilbydes i utallige varianter og de er super gode til transport og opbevaring af fisk, kød og grøntsager. Du kan fx erhverve dig klapsammelige plastkasser, som så ikke fylder op, i mens kasserne er klappet sammen. Det er den slags plastkasser, praktiske mig har bestilt.