Undertegnede glæder sig helt vildt meget til at starte på musikefterskole/sportsefterskole. Undertegnede var også ved at beslutte mig for international efterskole

Der er vild overstadighed lige for tiden fordi spændte jeg snart skal på efterskoleår. Yes. Det har det sidste års tid været min drøm, og i dag har jeg sammen med Inge og Rolf fundet en perfekt skole. Ubeslutsomme jeg overvejede, hvorvidt jeg burde tage en sportsefterskole, musikefterskole eller international efterskole. Min veninde ville på international efterskole, og som følge af det grublede jeg over, hvorvidt undertegnede ville vælge den samme som hende. Men nu og her valgte jeg skolen, som på samme tid er sportsefterskole/musikefterskole, og der har rejser plusinternational retning, så det ligner et styk international efterskole.

Nanna tager på international efterskole i Sheffiels imens at jeg opstarter på musikefterskole samt sportsefterskole. vanskeligt ved at undvære min bedste veninde, men vi kan heldigvis skype & endvidere sende hinanden klassiske postbreve over vandet mellem international efterskole og undertegnedes sportsefterskole plus musikefterskole.

Jeg var rundtosset, hvorvidt jeg skulle drage af sted på en international efterskole mange kilometer væk væk fra mine forældre, min lillebror og veninder. Dog er denne efterskole den perfekte løsning og jeg glæder mig bare absurd meget til at have første skoledag og komme på både sportsefterskole + musikefterskole. Stakkels jeg er ret spændt på og nervøs over at se det hele plus se min nye roommate og høre, hvorvidt hun har valgt musikefterskole og sportsefterskole eller måske såvel musikefterskole samt sportsefterskole præcis som mig. jeg glæder mig til musikken, sporten og maden og festerne.

– næste gange gang jeg giver lyd fra mig er jeg på den fine sportsefterskole/musikefterskole, imens min hjerteveninde er nået frem på international efterskole. Vi skal lige straks tage afsked.