Usikker på fremtiden? – Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus gør dig dygtigere

Er Hf Odense [http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus], Hf fyn eller Fyns hf-kursus relevant for nogle af jer

Ved du allerede, hvad du vil arbejde med. Det kan være, at du går fokus efter en sprogvidenskabelig uddannelse på Odense Universitet eller ønsker at blive pædagog, sygeplejerske eller politibetjent.

Uanset hvilke drømme for din uddannelse, du tænker over, er jeg sikker på, at Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn giver dig det fedeste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu skal jeg læse til folkeskolelærer på seminaret, og jeg er overbevist om at skal starte på drømmestudiet.

Jeg anede ikke hvad jeg ville, dengang jeg blev færdig med skolen. Aner du det heller ik?. Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn giver en mulighed for et par år til at mærke efter. Der kommer du omkring en masse fag.

Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn – Opfyld fremtidsdrømmen

Går du ud af folkeren til maj, og vil du have en skole med rigtig mange valgmuliger at vælge i mellem? Tager du din Hf i Odense hos Hf Fyn, Fyns hf-kursus eller Hf Odense, så kan du selv vælge Hf’en til lige nøjagtig den uddannelse, som du drømme om optagelse på! En personlig anbefaling herfra.

Foruden en almindelig Hf , hvor du kan vælge valgfag på niveau a til c, tilbyder de på Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense samtidig liniern: Pædagoglinjen, Sproglig Hf, politilinjen & Naturfags- og sundhedslinjen. De linjer er skræddersyede så du kan forberede dig til den pågældende uddannelse.

Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus adgangskrav

Har du lyst til at gennemføre en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så er du nødt til at leve op til en ordentlig omgang adgangskrav. Er du gået ud af 10. klasse for mere end end et år siden? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn så tjekker dine personlige og faglige kompetencer.

Afslutter du folkeskolen til sommer, skal din skole overveje, om du kan tage en hf eksamen. For nogle er det nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan starte på hf-en hos Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn. Det måtte jeg, men det var slet ikke så slemt, som det lyder.

Det skal I helt fint slippe igennem, så I kan starte på Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn