Utætte teglsten kan let forstyrre det daglige liv

Min familie samt jeg selv gik nogle år tilbage gennem et utroligt problem omhandlende vores bolig. Familien plus jeg selv havde boet der i tre-seks år, da det viste sig, at taget ej holdt fugten ude. Det var på trods af dette et prægtigt parcelhus som havde en luftig landjord samt flotte teglsten - www.tagprofferne.dk/dk/tagmuligheder/teglsten, . Givet taget nogen opmærksomhed i de år, vi havde boet i boligen, havde min familie og jeg selv ej, samt dette viste sig at give store konsekvenser. Vores teglsten var snart i ganske forfalden stand, pga. at de mennesker, der levede i villaen forinden heller ikke havde givet taget den anbefalede rensning. Det blev uheldigvis sådan, at vandet dryppede ned gennem vores teglsten, efter nogle nætter indeholdende voldsom nedbør. Mosbevoksninger oven på vores teglsten eller andre fundamentale komplikationer, som utrænede personer kan opdage, blev i denne situation faktisk ej tale om.

En tømrer, der undersøgte vores teglsten med et kritisk øje, ringede konen & jeg derfor til. Fordi de trist nok var for gamle, var vi nødt til at finde andre teglsten, fandt konen & jeg selv ud af.

Om vi ville have et bedre udseende til hustaget, diskuterede vi i et stykke tid, og valgte et praktisk ståltag - www.tagprofferne.dk/dk/tagmuligheder/staaltag/staaltag.htm, . Vi fik rådgivning hos mange forskellige eksperter & fandt i sidste ende en forhandler, hos hvilken vi var i stand til at godkende både standard og pris. Vi ejer i dag et smukt ståltag, der vil holde i lang tid endnu, da hustaget blev repareret plus tagets teglsten var ombyttet med ståltag.