Vedr. kræsne hunde, hundegodbidder til at træne med, hvalpefoder og hundefoder

Jeg og min familie køber hvalp og foruden at holde styr på både tyggeben, hundeseng og hvor vi kan tilmelde os ledig plads på lydighedstræning, så ska’ vi også til at vælge hvalpefoder og hundegodbidder. Der hvor vores hvalp er nu bruger de noget særligt hundefoder, som den familie erhverver sig fordi de er e kennel. Men som ikke-erhverv skal vi finde noget godt hvalpefoder og nogle yummi hundegodbidder. Helst med levering direkte til døren.

Der er en webbutik med hvalpefoder, hundefoder og hundegodbidder, hvor de sælger sådanne fine prøveposer. Et nyttigt princip. Bedste venindens vaps orker ikk bare æde alle former for hundegodbidder og hundefoder. Det er faktisk en flatcoatet retriever veninden har, som at der efter bogen skulle elsker mad, men Silke testede utallige mærker inden for hundegodbidder og hundefoder før at veninden fandt noget, som kræet ville indtage fremover.

Umiddelbart vil jeg gå efter at erhverve hvalpens hvalpefoder i en webbutik og vælge en virksomhed, som at der både afsætter hundefoder til vapsen når den bliver større, hundegodbidder og hvalpefoder. Så kommer jeg uden om at sku’ købe ind flere steder.