Vedrørende nul håndværkerviden og slibebånd, slibeskiver og slibematerialer

Min indsigt i slibeskiver (katalog.prebenz.dk/slibning–slibeskiver), slibebånd (katalog.prebenz.dk/slibning–slibeband) samt slibematerialer (katalog.prebenz.dk/slibning) er ikk meget ved. Men værktøj som dette er blandt arbejdsopgaverne for min friske håndværkerkæreste. Som jeg kan forstå det, kan håndværkeren gør brug af slibeskiver, slibebånd og slibematerialer til polering og slibning. Slibeskiver og slibebånd kan vidst også anvendes sammen med andet værktøj.

Min kompetenceområde er ikk grej & håndværk. Min kæreste eksekverer divergent arbejde ude ved en gartner og ude ved et gulvfirma. Så manden benytter maskiner, slibematerialer, slibeskiver og slibebånd i arbejdet med at behandle sten og fliser og høvle trægulve med mere.

Martin oplyste mig som kæreste, hvorledes han benytter slibeskiver, slibebånd samt slibematerialer i hans daglige arbejde. Og at han og de andre på hans arbejde desuden gør brug af slibeskiver, slibematerialer og slibebånd i forbindelse med arbejdsopgaverne med anlægsgartneri. Adskillige i vennegruppen skal til at flytte i hus, og som følge af det er det måske ik en helt ringe indsigt at rende rundt med.