Velbehag i haven med hynder til havestole, dækstol og hyndeboks

Mit førstkommende opkøb vil være flere ting til vores terrasse i form af et par havestole, dækstol, hynder til havestole og en hyndeboks. Vores havestole er ved nærmere eftertanke forslidte og brugte og jeg tænker, at nogle sæt de havestole lige så godt kan få nye hynder til havestole.

Et par nye havestole mangler vi, så vi og vennerne konsekvent kan fortære lækre middagsmåltider udenfor. De få havestole vi har er bare de lidt sarte i plast, men vi har her for tiden mulighed for at få os lidt mere behagelige og holdbare havestole. Samtidig lyder det fedt med et stk ny dækstol i teaktræ, hvor jeg kan læse mine boligblade og hygge mig. Det ville være luksus.

Måske er en fancy hyndeboks ikk uundværligt. Det synes ham derhjemme. Fnis. Men jeg vurderer dog at han vil få glæde af sådan en hyndeboks hvor han kan dumpe vores dyre hynder til havestole, hvor han undgår gå med hynder til havestole mellem terrassen og bryggerset. Når hynderne ikke er i brug, er en hyndeboks en brugbar og fin løsning.

Overvejer I læsere også hynder til havestole, en hyndeboks eller en dækstol? Det bliver smukt at få opgraderet vores terrasse og nyde at sidde godt i robuste havestole end i de gamle stole i plast.