Vi klarer bearbejdning aluminium til alle maskiner til exeptionel standard

At lave de helt rigtige redskaber plus materialer til dine produkter, kan nogle gange blive besværligt, som produktionsvirksomhed. Det forekommer ret vigtigt, at du fra første skridt tænker over, hvad for nogle metaller, der bliver optimale til dine maskiner, plus hvilke pres de er nødt til at kunne klare. Et materiale, der virker temmelig populært i branchen er aluminium – med sin lave masse, høje korrosionsbestandghed såvel som elektricitetsledning er aluminium et herligt metal til mange værktøj.

Der er først et par sager at vælge, hvis du valgt at bruge specialprofiler aluminium til dine redskaber. Så alle aspekter af produktionen bliver fuldstændig planlagt, har vi den overbevisning, at det virker betydningsfuldt at være en del af designudvikling & idé lige fra begyndelsen, samt vores firma er i besiddelse af god erfaring med specialprofiler aluminium. Vores selskab kender til, hvilke legeringer, som har mulighed for at give dine specialprofiler aluminium præcis de egenskaber, du kunne tænke dig, & vi er klar over, på hvilken måde du kan skabe den største holdbarhed & styrke.

Det er også væsentligt at diskutere bearbejdning aluminium for at maksimere holdbarhed & udseende, når designet til dine specialprofiler aluminium er parat. Tilføre en dejlig farve til dine specialprofiler aluminium, samt samtidig beskytte dem mod ridser kan en pulverlakering f.eks.. En bearbejdning aluminium som fx anodiseringsbad, som har mulighed for at forhøje kvaliteten af det beskyttende oxidlag, som eksisterer på aluminium, bliver det dertil muligt at anvende.