Vores ældste datter rejser på fodboldefterskole til sommer!

Nu er det virkelig snart et faktum, at min højtelskede datter skal spendere 365 dage på fodbold efterskole! Vi er alle ved at dø af spænding, men jeg må dog alligevel indrømme, at dét samtidig bliver sørgeligt. Hun er nr. 1 barn, der tager hjemmefra, og vi skal aktivt vænne os til at hun ikke længere er en del af vores dagligdagspraksis! Det har i lang tid været hendes dybeste drøm at blive indskrevet på en fodbold efterskole, fordi hun spiller usandsynligt meget fodbold. Hun har i sinde at kunne forbedre sig ved at spille meget efterskole fodbold, fordi hun besidder et håb om at spille fodbold på et professionelt plan. Vi har således valgt hendes skole ud fra det kriterium, at det var en fodbold efterskole, som var i stand til at tilbyde dygtigt efterskole fodbold…! Og naturligvis var det en fodbold efterskole, som er meget kendt for lige netop fodbold træning…

På den tid var det som om, at der var så lang tid til! Og nu er der pludseligt ik mange uger til, at hun i 365 dage forlader skuden. Så vi alle har egentlig haft godt med tid til at vænne os til realiteten, men jeg synes altså stadigvæk, at det bliver kedeligt ikke´ at se hende hver dag. Men sideløbende hermed er jeg jo absolut virkelig begejstret på hendes vegne, jeg er virkelig ikke tvivlende omkring, at hun kommer til at få et herligt ophold på fodbold efterskole… Jeg gik tilmed selv på en fodbold efterskole, da jeg var på hendes alder, & jeg havde et uforglemmeligt skoleophold. Mit ophold på fodbold efterskole er faktisk et år, jeg et par gange om året mindes! Så jeg arbejder ofte på at huske Louise på, at hun skal være bevidst om at sætte pris på det, imens hun er der, fordi inden hun ser sig om, er året omme… Jeg husker med tydelighed, at jeg følte, at det efterskole år gik utrolig stærkt. Jeg er stolt af, at hun tager sin fodbold alvorligt, så naturligvis skal hun spille så meget efterskole fodbold som muligt. Det vil bestemt være til hendes fordel, men samtidig ska’ hun være bevidst om at prioritere de venskabelige forhold, der skabes!